vinarosnews.net | 29/06/2018
Aquesta setmana, representants del GAL Maestrat-Plana Alta Leader i de FEDETCAS  han mantingut una reunió amb diversos membres d’administracions públiques i grups d’acció local de Romania. 
La trobada va comptar amb la presència del President de la Diputació de Dambovita, Daniel Comanescu, i del responsable de Comunicació i Relacions Institucionals d’aquest organisme, Oana Ivanov. També van assistir a la reunió Raul Pavelescu, director de la Creu Roja de la ciutat de Targoviste i secretari del GAL Targovistea Egalitatii de Sanse (territori situat en la franja sud del país) i diversos membres de l’Associació de Romanesos de Castelló.
Domingo Giner, president de GAL Maestrat-Plana Alta, va destacar la semblança del territori de Dambovita amb la província de Castelló i va avançar la intenció de generar sinergies futures i accions de col·laboració i intercanvi entre tots dos territoris.
Durant la jornada es va realitzar una presentació de la federació FEDETCAS i del territori del GAL Maestrat-Plana Alta Leader, així com una visita al Santuari de la Font de la Salut de Traiguera, restaurat amb fons europeus per al desenvolupament rural.